Wie zijn wij

Wij zijn poetscentrum Visser. Wij zijn zelf al vanaf jongs af aan geïnteresseerd in auto’s en motoren. Deze passie zetten wij dan ook voort, door het weer nieuw maken van auto’s en motoren.

Ikzelf, André, ben al 20 jaar actief in de autobranche en door de jaren heen heb ik hier veel ervaring in opgedaan. Op een gegeven moment heb ik mijn eigen bedrijf gestart. Wij kunnen u nu een breed pakket aanbieden van mogelijkheden. Het mooie van dit werk is, dat je altijd leuke en positieve reacties krijgt en een stukje waardering voor je werk. Mensen weten vaak niet wat ze zien als hun auto, motor of boot zo is opgeknapt.

Wij leveren kwaliteit, service en garantie. Met veel ervaring staan wij garant voor een optimale reconditionering van uw auto of boot. Wij bieden u diverse pakketten aan voor uw auto, motor en boot. Dit doen wij zowel voor de particulier als de zakelijke klant.

Dus wilt u uw auto, motor of boot weer geheel als nieuw? Dan bent u bij ons aan het goede adres! Door onze schoonmaak- en reinigingstechnieken lijkt het alsof uw voertuig zo uit de showroom komt!

Wij hopen dat wij u van dienst kunnen zijn. Graag tot ziens!

VRAAG VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AAN!
BEL ONS! WIJ STAAN U GRAAG TE WOORD
MAIL ONS! WIJ REAGEREN ERG SNEL!