Nieuws

5 november 2019: wist u dat u op onze Facebookpagina ook op de hoogte gehouden wordt van ons opgeleverde werk en/of (overig) nieuws? Bezoek en like onze pagina via een van de knoppen op onze website of via https://www.facebook.com/poetscentrumvisser/

31 oktober 2019: onze nieuwe website is vandaag online gegaan en daar zijn wij super trots op! Naast een veel beter overzicht is de website nu geheel van deze tijd en is zelfs op uw tablet of telefoon goed zichtbaar.

1 augustus 2019: vandaag zijn wij alweer twee maanden dealer van LaboCosmetica. Dankzij LaboCosmetica bent u zeker dat uw auto er spik en span uit komt te zien!

1 juni 2019: sinds vandaag zijn wij officieel dealer van LaboCosmetica en daar zijn wij bijzonder trots op!  Deze cosmetica voor de auto is ontstaan uit een grote passie voor bescherming van de auto industrie. Het assortiment bevat diverse producten die geschikt zijn voor uw gehele auto en dankzij LaboCosmetica kunnen wij u dan ook een auto garanderen waarvan het lijkt dat deze zo uit de showroom komt. Nieuwsgierig? Neem vandaag dan nog contact met ons op en laat uzelf verrassen!

VRAAG VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AAN!
BEL ONS! WIJ STAAN U GRAAG TE WOORD
MAIL ONS! WIJ REAGEREN ERG SNEL!